Δεν προλαβαίνει να τρώει πόρτες ο Παναθηναϊκός

Δεν προλαβαίνει να τρώει πόρτες ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Νέβες, αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός αρνήθηκε την πρόταση των “πράσινων”, να συνεχίσει στην ομάδα, με σημαντική μείωση αποδοχών για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο του Λουτσιάνο είναι της τάξεως των 650.000 ευρώ και η πρόταση που του έγινε εντάσσεται στη γενικότερη φόρμουλα που υιοθετεί ο Νταμπίζας: μεγάλη μείωση για τον επόμενο χρόνο συμβολαίου του, που στην προκειμένη περίπτωση είναι πάνω από τα μισά (ήτοι περί τις 300.000 ευρώ) και ταυτόχρονη επέκταση για έναν ακόμη χρόνο προκειμένου να καλυφθεί η χασούρα και να δελεαστεί ο ποδοσφαιριστής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λουτσιάνο αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε και ως εκ τούτου θεωρείται απίθανο να μείνει στον Παναθηναϊκό εάν δεν υπάρξει στο προσεχές διάστημα διοικητική αλλαγή στην πράσινη ΠΑΕ.
Οσον αφορά τον Ρόμπιν Λουντ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει τον Ιούνιο, ο Νταμπίζας εξακολουθεί να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Φινλανδού μέσου, αλλά τα μηνύματα που εισπράττει δεν είναι θετικά, με συνέπεια η παραμονή του στο σύλλογο να θεωρείται… κατάχλωμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X