Η αλήθεια είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις Γιαννακόπουλου

Tα «θέλω» του ΠΑΟΚ για τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της ΠΑΕ. Με προκλητικό τρόπο, συνέκρινε την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο για παράτυπες συμβάσεις και πολλά ακόμα. Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα λόγο και δεν πρόκειται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού. Αλλωστε, στην Ενωση αναγνώριζαν τη φόρτιση που είχε σήμερα, από τη στιγμή που ενώ είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τσίπρα που πήγε μία – δύο μέρες πίσω για το Athens Alive, την ίδια μέρα υπόγραψε η ΑΕΚ διετή σύμβαση με το ΟΑΚΑ.

Αυτό που αγνοεί βέβαια και του χαλά την ιστορία, είναι πως η ΑΕΚ σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για τη σύμβαση με το ΟΑΚΑ (την έδρα της ομάδας δηλαδή) ενόψει του φακέλου αδειοδότησης. Δεν υπήρχε άλλο χρονικό περιθώριο γι’ αυτό και επισπεύτηκαν οι διαδικασίες.

Σε ό,τι αφορά τη διαφορά που επικαλείται για τη σύμβαση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ για το ΟΑΚΑ και του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το κλειστό, υπάρχει ειδοποιός διαφορά που σκοπίμως φαίνεται να αποκρύβει ο Γιαννακόπουλος. Ποια είναι αυτή; Πως η ΑΕΚ μπαίνει στο ΟΑΚΑ δύο φορές το μήνα για τους αγώνες της, ενώ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο ΟΑΚΑ, αφού εκεί προπονείται η ομάδα του, ακόμα και στα βοηθητικά γήπεδα που χρησιμοποιούν οι Ακαδημίες του.

Για τον Παναθηναϊκό δηλαδή, το ΟΑΚΑ είναι και ΟΑΚΑ και Σπάτα μαζί, ενώ για την ΑΕΚ η χρήση είναι πολύ μικρότερη μετά και την απόσυρση των γραφείων από τον χώρο.

Σε ό,τι αφορά το ποσό που ανέφερε ο Γιαννακόπουλος είναι μεν αυτό της σύμβασης, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που στοιχίζει στην ΑΕΚ η χρήση του ΟΑΚΑ. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, ότι η ΑΕΚ έχει αναλάβει τη συντήρηση του χόρτου, ότι η ΑΕΚ είναι αυτή που πλήρωσε την αλλαγή του χόρτου ενώ είναι και όλη η συντήρηση του ΟΑΚΑ που ανεβάζει πολύ το ποσό και μπορεί και να το διπλασιάζει. Επίσης στη σύμβασή της ΑΕΚ, υπάρχει δικλείδα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ στο 15% των εσόδων της ΠΑΕ, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και είναι απόλυτα νόμιμη.

Η ΑΕΚ υπόγραψε διετή σύμβαση με το ΟΑΚΑ, κάτι απόλυτα λογικό καθώς θεωρείται δεδομένο πως μίνιμουμ στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-20 δεν θα μπορεί να μπει ακόμα στην «Αγιά Σοφιά». Η σύμβαση είναι πανομοιότυπη σε νούμερα με εκείνη της περασμένης διετίας, στα πλαίσια ακριβώς του τι προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο για αυτές τις συμβάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X