ΑΕΚ είσαι, όλα τα μπορείς!

ΑΕΚ είσαι, όλα τα μπορείς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 19:00 την Ποτάισα Τούρντα στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Η ήττα με 33-22 στον πρώτο αγώνα στη Ρουμανία δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στους Ρουμάνους ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, να απολαύσουν το παιχνίδι και να ευχαριστήσουν με την εμφάνιση τους τον κόσμο που θα κατακλύσει σήμερα το Ολυμπιακό Κλειστό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος θα πραγματοποιηθεί αγώνας χάντμπολ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να γράφει σήμερα ότι και να γίνει, μια “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα. Παρά την μεγάλη διαφορά οι παίκτες του “Δικεφάλου” δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν, να πανηγυρίσουν μια νίκη και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και η ροή του αγώνα να επιχειρήσουν και την μεγάλη επική ανατροπή, σηκώνοντας την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα. Αγωνιστικά μοναδική απουσία είναι αυτή του Λάμπη Βαμβακά που έχει σπάσει το χέρι του.

Ο αρχηγός, Παναγιώτης Νικολαϊδης σχολίασε μετά τη χθεσινή προπόνηση: “Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα και σήμερα θα το δείξουμε. Να είστε όλοι εκεί, σας περιμένουμε”. Στο ίδιο μήκος κύματος και το κάλεσμα του Μάλικ Χόγκας ο οποίος ανέφερε: “Σας περιμένουμε όλους. Θέλουμε να δούμε το ΟΑΚΑ γεμάτο. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη και για μια ιστορική στιγμή για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X