Διαιτητής σε Μάκο: «Θα σε γαμ…, θα σε εξαφανίσω»

Διαιτητής σε Μάκο: «Θα σε γαμ…, θα σε εξαφανίσω»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά ήταν τα παράπονα της ομάδας των Τρικάλων για τη διαιτησία του αγώνα, κόντρα στον Κισσαμικό. Οι άνθρωποι του ΑΟΤ είναι ιδιάιτερα ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του Φωτιάδη (Σερρών) στο παιχνίδι της Τετάρτης (16/5) κόντρα στους Κρητικούς.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Θωμάς Γράφας δέχτηκε ερώτηση για το αν ο διαιτητής έβρισε τον Γρηγόρη Μάκο όταν τον απέβαλε και δήλωσε ότι «όσα χρόνια κάνω τον προπονητή, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία, την αφήνω στην κρίση την δική σας. Υπάρχει ομως ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας που επιβεβαιώνει το γεγονός που λέτε εσείς».

Τι φέρεται να του είπε; «Θα σε γαμ…, θα σε εξαφανίσω». Αυτό φυσικά προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των Θεσσαλών, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση του Δημήτρη Μπαταγιάννη στο ημίχρονο, όταν επιτέθηκε στο διαιτητικό τιμ. «Τι είναι αυτό που κάνεις;», ρώτησε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X