Καταδικάστηκε άνδρας στον Βόλο για ένα emoticon στο Facebook!

Καταδικάστηκε άνδρας στον Βόλο για ένα emoticon στο Facebook!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου καταδίκασε σε εξάμηνη φυλάκιση έναν άντρα, εξαιτίας μίας… φατσούλας (emoticon) που γελούσε στο Facebook!

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», μία γυναίκα επαγγελματίας από τον Βόλο είχε προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατηγορώντας τον άνδρα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2017 η γυναίκα ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook διαφήμιση της επιχείρησής της και ο κατηγορούμενος «απάντησε» στην ανάρτησή της με emoticon που γελούσε. Η απάντηση ήταν αρκετή για να βρεθεί ο άνδρας στα δικαστήρια!

Την περασμένη εβδομάδα δικάστηκε και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς το emoticon που γελούσε κάτω από την ανάρτηση της επαγγελματία θεωρήθηκε προσβλητικό και μειωτικό.

Από το δικαστήριο έγινε δεκτό πως το emoticon αποτελεί εκδήλωση συμπεριφοράς και διάθεσης για τον χαρακτηρισμό της προσωπικότητας του άλλου. Κρίθηκε ότι η απάντηση του άνδρα ήταν αξιόποινη πράξη, δηλαδή παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει η γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X