Πρωταθλητές και στα... βραβεία οι παίκτες της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Πρωταθλητές και στα... βραβεία οι παίκτες της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ τους έκανε… πλάκα και στα βραβεία MVP και Best Goal! Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, έκαναν… συλλογή απο βραβεία, με την ΑΕΚ να έχει τις περισσότερες κατακτήσεις και στις δύο κατηγορίες.

Στην κατηγορία του πολυτιμότερου παίχτη, στις 30 αγωνιστικές, 11 φορές παίκτης της ΑΕΚ ψηφίστηκε καλύτερος της αγωνιστικής! Μπροστάρης φυσικά ο… μάγια Λιβάγια με 4 MVP κατακτήσεις, σε τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές! Και ακολουθούν ο Τάσος Μπακασέτας (δύο φορές) και οι Πέτρος Μάνταλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης, Ογκνιεν Βράνιες, Σέρχιο Αραούχο.

Τέσσερις φορές αναδείχθηκε MVP ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (Φορτούνης, Σισέ, Μάριν, Ανσαριφάρντ), από τρεις φορές ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Λούντ) και του ΠΑΟΚ (Μαουρίτσιο, Πέλκας, Πρίγιοβιτς), δύο φορές του ΠΑΣ Γιάννινα (δύο φορές ο Κόντε) και από μία του Πανιωνίου (Λάμπρου), της Λαμίας (Παπαδόπουλος), του Παναιτωλικού (Κυριακίδης), του Ατρομήτου (Ουάρντα), του ΑΟΚ (Τουράμ), του Αστέρα Τρίπολης (Ιγκλέσιας) και της Ξάνθης (Γέντρισεκ).

«Κιτρινόμαυρη» ήταν η κορυφή και στην κατηγορία του Best Goal κάθε αγωνιστικής. Έξι φορές το βραβείο πήγε σε παίκτη της ΑΕΚ. Ο Χριστοδουλόπουλος πήρε 2 φορές το βραβείο, με τους Μάνταλο, Μπακασέτα, Γιακουμάκη και Αραούχο να το παίρνουν από μία.

Πέντε φορές το πήρε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα (τρεις ο Κόντε και από μια οι Χαλκιαδάκης, Σκόνδρας).Άλλες πέντε φορές το βραβείο πήγε στον Ατρόμητο (δύο σε Ντάουντα και Βασιλακάκη και μία σε Ουάρντα), τέσσερις φορές σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (Πρίγιοβιτς, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ), τρεις φορές στον Παναιτωλικό (Μοράρ, Μάζουρεκ, Ρόσα), δύο φορές στον Ολυμπιακό (Φορτούνης, Μποτία) και από μία σε Λεβαδειακό (Π. Γιακουμάκης), Πανιώνιο (Λάμπρου), Παναθηναϊκό (Λουντ), Ξάνθη (Γέντρισεκ) και Λαμία (Πίτι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X