Η Μέγκαν Μαρκλ με πορνοστάρ πριν...

Η Μέγκαν Μαρκλ με πορνοστάρ πριν...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα άπλυτα των διασήμων στη φόρα, έχουν πάντα ιδιαίτερη αξία για τα σκανδαλοθηρικά μέσα.

Πόσω μάλλον όταν αυτά τα «άπλυτα» αφορούν οικογένειες γαλαζοαίματων. Πέρα από τους παπαράτσι που κυνηγούσαν σαν τρελοί τον Χάρι, πριν αράξει στο λιμάνι που λέγεται Μέγκαν Μαρκλ (και πλέον τους κυνηγούν σταθερά ως ζεύγος), τα διεθνή ΜΜΕ έχουν ξεψαχνίσει το παρελθόν της μέλλουσας πριγκίπισσας με την ελπίδα ότι όλο και κάποιο λαυράκι θα βγάλουν.

Εν τέλει, μπορεί και να έχουν πέσει διάνα, καθώς λίγο πριν από τον βασιλικό γάμο αυτό το Σάββατο, διέρρευσε μία ανεπιβεβαίωτη είδηση μέσω της Sun και της Daily Mail ότι η Μαρκλ προ Χάρι, είχε μία σύντομη σχέση με έναν πρώην πορνοστάρ.

Το όνομά του είναι Σάιμον Ρεξ, και ενώ τώρα δραστηριοποιείται ως κωμικός και ράπερ υπό το ψευδώνυμο Dirt Nasty, παλαιότερα έχει υπάρξει πρωταγωνιστής σε βίντεο πορνό. Μάλιστα, ο 43άχρονος… περφόρμερ, ισχυρίζεται ότι έχει βραβευθεί για το καλύτερο γκέι πορνό βίντεο το 1997.

Η Μέγκαν Μαρκλ με πορνοστάρ πριν...

Παρότι πλέον δεν ασχολείται με αυτόν τον τομέα, ο λογαριασμός του στο twitter είναι γεμάτος από ημίγυμνες φωτογραφίες και άξεστα σεξουαλικά αστεία. Πάντως, η πιο επιτυχημένη του στιγμή για την ώρα, θεωρείται η συμμετοχή του στο τρίτο σίκουελ του Scary Movie και αν όντως ισχύει η σχέση του με τη Μαρκλ, συνέβη όταν εκείνος ακόμη εργαζόταν ως μοντέλο για λογαριασμό γνωστών εταιρειών.

Άραγε, ο Χάρι τι έχει να πει για όλα αυτά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X