Δύο συλλήψεις για τα θλιβερά επεισόδια στην Αμαλιάδα

Δύο συλλήψεις για τα θλιβερά επεισόδια στην Αμαλιάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλος ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια, αφού στην αναμέτρηση μεταξύ Αστέρα Αμαλιάδας και Ηροδότου, η αποστολή των φιλοξενούμενων έζησε μια «κόλαση» στον Πύργο, σε αγώνα για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στον προπονητή και στους παίκτες των Κρητικών, οδηγώντας τους διαιτητές στην οριστική διακοπή του παιχνιδιού. Τα βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο περιγράφουν μάλλον κολακευτικά τις εικόνες χάους που εκτυλίχθηκαν.

Ο Ηρόδοτος, που κατήγγειλε τις βιαιοπραγίες μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναρτώντας μάλιστα φωτογραφίες, είδε τους Καραγκιόζι, Κανδηλάκη, Φραγκουλάκη, Μωραϊτη, Παπαματθαιάκη, Ξυδάκη να τραυματίζονται από τους χούλιγκαν και τον τέσσερις τελευταίους να μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Ο Ξυδάκης διανυκτέρευσε εκεί, ενώ ο Μωραΐτης πήγε ξανά το πρωί της Δευτέρας (14/5).

Όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δυο Ελλήνων για την επίθεση.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 44 ετών, διότι κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος Κρήτης, ο μεν 36χρονος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και με τα άκρα του τραυμάτισε δύο παίκτες και έναν αστυνομικό, ενώ ο δε 44χρονος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που τραυμάτισαν έναν παράγοντα και τρεις παίκτες. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών».

Όσον αφορά την αποστολή του Ηροδότου, αυτή αποχώρησε από το γήπεδο γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ διανυκτέρευσε στην Πάτρα, όπου ακόμα βρίσκεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X