Πολύ ξύλο στη Νίκαια με οπαδούς!

Πολύ ξύλο στη Νίκαια με οπαδούς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένταση και επεισόδια στους δρόμους της Νίκαιας, καθώς συγκρούστηκαν οπαδοί του Ιωνικού και της Προοδευτικής λίγο πριν από την φιέστα ανόδου της μπασκετικής ομάδας του Ιωνικού.

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού πανηγύρισε την άνοδό της στην Α2 και στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσε φιέστα το απόγευμα του Σαββάτου, κόντρα στον ΚΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά, στους δρόμους της Νίκαιας τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου ήρεμα.

Κι αυτό γιατί οι οπαδοί του Ιωνικού συγκρούστηκαν με αυτούς της Προοδευτικής στην οδό Λαμπράκη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα στον δρόμο!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί του Ιωνικού ξεκίνησαν με πορεία ώστε να βρεθούν στο κλειστό του Πλάτωνα, για την φιέστα ανόδου στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Κατά την πορεία τους προς το γήπεδο, όμως, συναντήθηκαν με οπαδούς της Προοδευτικής και ακολούθησαν «μάχες» στη μέση του δρόμου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η Αστυνομία παρενέβη, λίγη ώρα αργότερα και τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους οπαδούς του Ιωνικού να πηγαίνουν στο κλειστό του Πλάτωνα για να παρακολουθήσουν τη φιέστα ανόδου της ομάδας μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X