Γεωργαμλής: «50-50 ο τελικός του Κυπέλλου»

Γεωργαμλής: «Το αποψινό συλλαλητήριο να είναι η πρώτη μέρα της νέας εποχής»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ, μίλησε ο παλαίμαχος αμυντικός, Λύσανδρος Γεωργαμλής, δηλώνοντας ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είναι 50-50.

Αναλυτικά:

-τον τελικό του 1983 απέναντι στον ΠΑΟΚ, που κέρδισε με 2-0 η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Ήταν ο πρώτος μου τελικός, όχι μόνο δικός μου, αλλά και του Βλάχου, του Μανωλά και άλλων παιδιών από τις ακαδημίες. Το προηγούμενο βράδυ δεν μπορούσε να μας πάρει ο ύπνος από την αγωνία και τη σκέψη για τον αγώνα. Το γήπεδο είχε γεμίσει και έμεινε κόσμος και απέξω. Ήταν εντυπωσιακές στιγμές και το έχω ακόμη χαραγμένο στο μυαλό μου».

-τις πιθανότητες για το νικητή του τελικού: «Είναι 50-50. Μιλάμε για ένα ματς, έναν τελικό Κυπέλλου. Παίζει ρόλο ότι η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, αλλά σε ένα παιχνίδι όλα αυτά μπορούν να πάνε στην άκρη».

-το δίλημμα του Χιμένεθ μεταξύ Γκάλο και Χριστοδουλόπουλου: «Όταν παίζει ο Γκάλο είναι πιο αμυντικογενές το σχήμα, ενώ με τον Λάζαρο είναι πιο επιθετική και κρατά περισσότερο μπάλα η ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι σκέφτεται να κάνει ο προπονητής».

-το αν επηρεάζει τους παίκτες το γεγονός ότι θα «σφυρίξει» ξένος διαιτητής: «Οι παίκτες δεν πρέπει να ασχοληθούν καθόλου με το ποιος είναι ο διαιτητής. Κι έχω την εντύπωση πως αυτές θα είναι οι εντολές και των παραγόντων ή του προπονητή προς τους παίκτες. Ο διαιτητής κοιτά τη δουλειά του και οι παίκτες τη δική τους. Αν δεν το κάνουν κινδυνεύουν να αποπροσανατολιστούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X