Στα ραντάρ του Ντάλιτς ο Λιβάγια!

Στα ραντάρ του Ντάλιτς ο Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια πραγματοποιεί μια εκπληκτική  σεζόν φορώντας την φανέλα της Ένωσης  και όπως είναι φυσικό ο Μάρκο Ντάλιτς τον παρακολουθείται στενά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, σε δηλώσεις που παραχώρησε, ρωτήθηκε για τα πλάνα του και παραδέχτηκε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Λιβάγια να επιστρέψει στην Εθνική για τους αγώνες του Nations League και των προκριματικών του Euro.

«Είμαι χαρούμενος που υπάρχει μια ομάδα παικτών που έχουν την ποιότητα και παίζουν καλά στις ομάδες τους και αν συνεχίσουν έτσι είναι ρεαλιστικό να έχουν μια ευκαιρία είτε στο NationsLeague, είτε στα προκριματικά που ακολουθούν για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι Τσαρ, Σόσα, Μπένκοβιτς, Μπρέκαλο, Βλάσιτς, Λιβάγια που όλοι είναι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται καλά. Είναι δύσκολο να έχουν ευκαιρία για το Μουντιάλ αλλά αποτελούν σίγουρα προοπτική για το κροατικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι σπουδαίο», ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X