Γαλανόπουλος: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Εικόνες από το μεθύσι τίτλου στην Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα ήταν η media day της ΑΕΚ για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Ο Μέσος των πρωταθλητών, Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε ότι δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, ενώ δήλωσε ότι το νταμπλ είναι ένα όνειρο. Παράλληλα, τόνισε ότι θα μπουν στον τελικό για να κλείσουν κάποια στόματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Γαλανό»:

Για το αν έχουν μείνει στους πανηγυρισμούς: «Να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό που είναι στόχος μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι παρά τους πανηγυρισμούς. Θέλουμε να καταφέρουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο».
Για το πρώτο νταμπλ μετά από 40 χρόνια: «Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Οι Έλληνες καταλαβαίνουν περισσότερο τι σημαίνει. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο. Έχουμε καταφέρει πολλά και το νταμπλ είναι ένα όνειρο».

Για το αν έχουν να αποδείξουν κάτι: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Eίμαστε η καλύτερη ομάδα, είμαστε η ΑΕΚ, έχουμε αποδείξει σε κάθε παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο, είτε παίζουμε με  μεγάλη, είτε με μικρότερη ομάδα».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Τα περισσότερα όνειρά μου φέτος έχουν πραγματοποιηθεί. Πήραμε το πρωτάθλημα, διεκδικούμε το κύπελλο. Η εθνική είναι η ανώτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Έχω το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ».

Για το αν περιμένει ίδια παιχνίδια μ αυτά του πρωταθλήματος: «Τελείως διαφορετικά ματς. Θα υπάρχει νευρικότητα και από τους δύο. Θα κριθεί στα λάθη Πια ομάδα θα είναι πιο ήρεμη και δεν θα κάνει λάθη».

Για όλα όσα ακούγονται πριν τον τελικό: 
«Δεν είναι δικιά μας αρμοδιότητα να απαντήσουμε. Θα μπούμε στον τελικό για να κλείσουμε κάποια στόματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X