Γκριν: «Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμένα-Είμαι έτοιμος για την νέα ταινία»

Η Χίμκι συνεχάρη τον Γκριν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πανευτυχής και περήφανος για την κατάκτηση του Basketball Champions League εμφανίστηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μονακό ο Μάικ Γκριν.

Ο γκαρντ της Ένωσης και πολυτιμότερος παίκτης του τελικού μιλώντας στον sport-fm.gr, χαρακτήρισε τον τίτλο αυτό ως την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του και παράλληλα τη ως τη μεγαλύτερη επιτυχία της ΑΕΚ την φετινή σεζόν.

Παράλληλα αποκάλυψε πως η εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς της Κυριακής οφείλεται στις… σημειώσεις που κράτησε από την παρουσία του Ξανθόπουλου κόντρα στη Μούρθια, τις οποίες και εφάρμοσε κόντρα στη Μονακό.

Τέλος τόνισε πως στην πιθανότητα του να γυριστεί μία νέα ταινία αντίστοιχη με αυτή του «1968» θα ήθελε ο ίδιος να υποδυθεί τον… εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του τροπαίου:
«Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας ως τώρα. Αντιμετωπίσαμε αρκετές καλές ομάδες και καταφέραμε να φτάσουμε ως τέλος. Χωρίς αμφιβολία είναι η μεγαλύτερη μας επιτυχία».

Για το αν αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του:
«Θεωρώ πως είναι. Συνεχώς έφτανα ως τον τελικό και ολοκλήρωνα τις διοργανώσεις ως φιναλίστ. Πραγματοποιούσα πολύ καλές σεζόν αλλά ποτέ δεν κατάφερνα να κερδίσω με την ομάδα μου το τρόπαιο. Πλέον έχω δύο από αυτά, οπότε είναι μία μεγάλη στιγμή για εμένα». 

Για το αν θεωρεί πως πήρε… εκδίκηση για το παιχνίδι της Παρασκευής: 
«Είναι σίγουρα μία προσωπική ρεβάνς. Δεν ήμουν χαρούμενος με την εμφάνισή μου την Παρασκευή απέναντι στην Μούρθια. Με είχε επηρεάσει αρκετά ψυχολογικά, ωστόσο το θετικό ήταν πως κερδίσαμε και έτσι είχα την ευκαιρία στον τελικό να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι και ευτυχώς όλα πήγαν καλά». 

inner

Για το πώς διαχειρίστηκαν την πίεση του final four: 
«Κάναμε τη δουλειά μας. Κόντρα σε μία ομάδα όπως η Μονακό πρέπει να ελέγξεις το παιχνίδι. Ο Βασίλης έκανε εξαιρετική δουλειά την Παρασκευή, οπότε και εγώ κράτησα… σημειώσεις και έκανα κάτι αντίστοιχο στον τελικό».

Για την παρουσία του κόσμου στον τελικό:
«Ήταν κάτι τέλειο. Θεωρώ πως το αξίζαμε. Είχαμε κάποιες άσχημες βραδιές και κάποιες ήττες που μας πείραξαν ωστόσο στο τέλος καταφέραμε και κατακτήσαμε αυτά τα δύο τρόπαια». 

Για το αν οι φίλοι της ΑΕΚ να περιμένουν ένα ακόμα θαύμα στο πρωτάθλημα: 
«Δεν είχαμε την ευκαιρία να το διασκεδάσουμε φέτος. Πάντα μετά την όποια επιτυχία σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Βλέποντας ωστόσο 20 χιλιάδες ανθρώπους να μας στηρίζουν παίρνουμε δύναμη. Μπορεί να μην είναι κάτι εύκολο, αλλά δεν είναι και ανέφικτο». 

Για το αν περιμένει μία αντίστοιχη ταινία σαν το «1968»: 
«Είμαι έτοιμος για την νέα ταινία. Μάλιστα μπορώ να υποδυθώ ο ίδιος τον εαυτό μου (σ.σ.γέλια). Θα ήταν απίστευτο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X