Δύο νεκροί σε τροχαίο στον Κηφισό, ανάμεσα σε νταλίκα και δύο ΙΧ

Δύο νεκροί σε τροχαίο στον Κηφισό, ανάμεσα σε νταλίκα και δύο ΙΧ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι ο θλιβερός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 05:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού. Η γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αττικού Νοσοκομείου».

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος των ΙΚΕΑ, στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν ο οδηγός νταλίκας που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχου του βαρέως οχήματος, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού. Η νταλίκα συγκρούστηκε σφοδρότατα με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στην αριστερή λωρίδα, στο αντίθετο ρεύμα, τα οποία κυριολεκτικά καταπλακώθηκαν από το φορτηγό.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν από το σημείο τα τρία άτομα, χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, που επέβαιναν στα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Οι δύο άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή λίγη ώρα αργότερα, ενώ η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Κατά πληροφορίες, που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, ο οδηγός της νταλίκας -που έχει τραυματιστεί ελαφρά- βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ και έχει οδηγηθεί σε νοσοκομείο για αιμοληψία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Για περίπου τρεις ώρες επικράτησε απίστευτο μποτιλιάρισμα, με ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού. Λίγο μετά τις 08:30 το πρωί δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων, ενώ σύμφωνα με την Τροχαία, ομαλοποιείται σιγά – σιγά η κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X