Μάνατζερ Σκόκο: «Αν δεν τον υπολογίζει η Ρίβερ, θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας»

Μάνατζερ Σκόκο: «Αν δεν τον υπολογίζει η Ρίβερ, θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σκόκο παρά το γεγονός πως ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός, στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει να έχει χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα της Ρίβερ Πλέιτ, με τον τεχνικό του συλλόγου, Μαρσέλο Γκαλάρντο να δείχνει να προτιμά τον Λούκας Πράτο. Μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογία πως οι σχέσεις του με τον τεχνικό της Ρίβερ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Το γεγονός αυτό διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο του Αργεντίνου,  Φαμπιάν Σολντίνι, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως μπορεί πρόθεσή του να είναι να μείνει στη Ρίβερ, ωστόσο αν ο χρόνος συμμετοχής του δεν αυξηθεί το επόμενο διάστημα θα πρέπει να επανεξετάσει τις επιλογές του.

«Δεν έχει συμβεί κάτι εξωαγωνιστικό. Όλα όσα ακούγονται είναι φήμες. Αυτή τη στιγμή ο Πράτο είναι βασικός και ο Νάτσο είναι η εναλλακτική του. Οι δυο τους έχουν διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και μπορούν να αγωνιστούν μαζί, ωστόσο προτεραιότητα του προπονητή είναι ένας επιθετικός όπως ο Πράτο και όχι ο Σκόκο» τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας στη συνέχεια πως «ο Νάτσο είναι χαρούμενος στη Ρίβερ. Το μέλλον του το βλέπω εδώ, ωστόσο πιστεύω πώς να μην παίζει δεν βοηθά ούτε τον ίδιο ούτε τη Ρίβερ. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του και θα δούμε τι θα συμβεί. Αν δεν τον υπολογίζουν, θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας. Αν τον υπολογίζουν θα συνεχίσουμε εδώ». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X