Οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ... συμπαίκτες σε φιλικό!

Οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ... συμπαίκτες σε φιλικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ως γνωστόν, το Σάββατο (12/5) θα γίνει ο μεγάλος τελικός στο ΟΑΚΑ. Μετά από πρωτοβουλία του ΠΣΑΤ, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των δύο ομάδων θα αγωνιστούν το βράδυ στις 22:00 της Παρασκευής ως συμπαίκτες.

Αντίπαλος τους θα είναι μία μικτή ομάδα του πρωταθλήματος Τύπου και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μελισσίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: “O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, την παραμονή του τελικού Κυπέλλου AEK – ΠΑΟΚ με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.

Αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο θα είναι η Μικτή ομάδα Πρωταθλήματος Τύπου και η Mικτή ομάδα ρεπόρτερ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που θα καλύψουν τον τελικό!

Ο αγώνας διεξάγεται προκειμένου να σταλεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο, δεν χωρίζουν αλλά ενώνουν και ότι ο επερχόμενος τελικός δεν είναι ΠΟΛΕΜΟΣ και πρέπει να αποτελέσει μία αθλητική γιορτή ποδοσφαίρου που θα διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο, το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαΐου στο Γήπεδο Μελισσίων, Παλαιών Πατρών Γερμανού 9, στις 22:00.

Ο ΠΣΑΤ καλεί όλα τα μέλη του να στηρίξουν τον αγώνα και να αποδείξουν με τη συμπεριφορά τους ότι οι αθλητικοί συντάκτες παραμένουν στην πρωτοκαθεδρία για την διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι σε όλες τις αθλητικές συναντήσεις.

Επίσης ευχαριστεί την Επιτροπή Πρωταθλήματος Τύπου για τη βοήθεια στη διεξαγωγή του παιχνιδιού”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X