ΑΠΟΛΑΥΣΗ-ΗΔΟΝΗ: 20 λεπτά VIDEO με απονομή, φιέστα, γλέντι και Μελισσανίδη!

Εικόνες από το μεθύσι τίτλου στην Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πάρτι είχε αρχίσει από νωρίς. Πολύ πριν τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, οι οπαδοί της Πρωταθλήτριας είχαν αρχίσει να βάφουν στα κιντρινόμαυρα όλη την περιοχή από τη Ριζούπολη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Τι κι αν μαύριζε ο ουρανός, τι κι αν ήρθε η καταιγίδα… Στις καρδιές αυτού του κόσμου έχει έρθει η πιο όμορφη άνοιξη και τίποτα δε θα μπορούσε να χαλάσει τη γιορτή.

Η νίκη με το γκολ του Αραούχο ήταν το ιδανικό έναυσμα για να αρχίσουν οι χοροί. Ολα όσα έγιναν από εκεί και μετά, με την κάμερα του AEK TV να είναι παντού και να καταγράφει μαγικές στιγμές, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη όλων όσοι τα έζησαν: η απονομή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια, η αποθέωση των θριαμβευτών από χιλιάδες οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι στιγμές έκστασης και τρέλας που έζησαν η ομάδα και ο κόσμος έχοντας γίνει ένα στους δρόμους της πόλης της ΑΕΚ. Φινάλε της βραδιάς έξω από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου, εκεί στα ιερά χώματα όπου τα όνειρά μας δεν είναι πια μπάζα.

Ολα μαγικά, όλα ονειρεμένα, όλα ΑΕΚ στο μεγαλύτερο γλέντι των τελευταίων 24 ετών. Στη νύχτα της λύτρωσης και της δικαίωσης. Δείτε το βίντεο του ΑΕΚ TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X