Η πορεία προς το όνειρο -Μια παρέλαση που έγραψε Ιστορία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η πορεία προς το όνειρο -Μια παρέλαση που έγραψε Ιστορία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσμονή ήταν μεγάλη. Χρειάστηκαν 24 ολόκληρα χρόνια για να βρεθεί ξανά η ΑΕΚ στον θρόνο της. Το τελευταίο πρωτάθλημα το πανηγύρισε στο “σπίτι” της στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό έκανε και σήμερα.

Δεν γινόταν αλλιώς άλλωστε. Εκεί έξω από την σκεπαστή όλα ήταν έτοιμα από νωρίς για να υποδεχτούν τους Πρωταθλητές Ελλάδος. Αμέσως μετά την απονομή στη Ριζούπολη, η αποστολή ανέβηκε στο ανοιχτό πούλμαν που είχε ετοιμάσει για την περίσταση η ΠΑΕ και η πορεία προς το όνειρο ξεκίνησε. Μια απόσταση πέντε λεπτών που χρειάστηκε μια ώρα για να καλυφθεί. Το πούλμαν ξεκίνησε από τη Ριζούπολη με 2000 Ενωσίτες να την συνοδεύουν. Με φωνές, συνθήματα και τους παίκτες από ψηλά να ζουν τις μοναδικές στιγμές, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χιλιάδες Ενωσίτες που είχαν κατακλύσει τον δρόμο. Λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ το πούλμαν ανέβηκε την Δεκελείας και όλη η πόλη ήταν στο …πόδι για να υποδεχθεί όπως αρμόζει την πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Η πλατεία Πατριάρχου είχε πάρει “φωτιά” και παντού επικρατούσε το αδιαχώρητο. Από ένα σημείο και μετά το λεωφορείο με την αποστολή ήταν αδύνατον να μετακινηθεί. Η νύχτα έγινε μέρα από τα  καπνογόνα με τη Νέα Φιλαδέλφεια να ζει ιστορικές στιγμές. Περιχαρής και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο άνθρωπος που έδωσε ξανά όραμα στην ΑΕΚ και που την οδήγησε μέσα σε τρία χρόνια στην κορυφή και πίσω στο …σπίτι της, στην “Αγιά Σοφιά”. Στα ιερά χώματα που σήμερα έκλαιγαν από συγκίνηση  μαζί με τους εκατομμύρια ΑΕΚτζήδες σε κάθε γωνιά της γης!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X