Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Τέλος ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό

Αφήνει στη…μοίρα του τον Μιραλάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Την Παρασκευή (4/5), ο Βέλγος κυνηγός μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε τη λήξη του εξάμηνου δανεισμού του από την Έβερτον και δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (6/5, 19:00).

Όπως αναφέρει το Sportime.gr, από τις 7 Απριλίου πως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα για την απόκτηση των ποδοσφαιρικών του δικαιωμάτων.

Τα οικονομικά δεδομένα ήταν ασύμφορα για τους Πειραιώτες, ενώ η παρουσία του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στα διοικητικά κλιμάκια, καθώς ο διεθνής επιθετικός ήταν αδιάφορος εντός αγωνιστικού χώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X