Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας με... ειρωνείες κατά της ΑΕΚ για την παράνομη εγκατάσταση με τα σκουπιδιάρικα!

Εικόνες από τη συνέντευξη Τύπου του Βασιλόπουλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η ΑΕΚ κατασκευάζει ένα στολίδι για τη Νέα Φιλαδέλφεια που θα αναβαθμίσει πλήρως την περιοχή, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας συνεχίζει τις… εμμονές του κατά της ΑΕΚ εις βάρος των κατοίκων του.

Και με ανακοίνωση του που περιέχει ειρωνείες κατά της ΑΕΚ δείχνει… ανένδοτος να μεταφέρει την παράνομη εγκατάσταση με τα σκουπιδιάρικα πέριξ του οικοπέδου της ΑΕΚ και εντός του άλσους, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η αντιπυρική περίοδος και εγκυμονούν μεγάλοι κίνδυνοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από ένα μπαράζ εμπρηστικών ανακοινώσεων και διαρροών τις προηγούμενες μέρες, η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Δικέφαλος» που διαχειρίζεται το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ, απέστειλε σήμερα εξώδικο στο Δήμο για την απομάκρυνση του αμαξοστασίου του Δήμου που βρίσκεται εκεί για περισσότερα από 30 χρόνια, απειλώντας πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες με «περαιτέρω ενέργειες».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος μας, αναζήτησε από την πρώτη στιγμή νόμιμο χώρο για την μεταφορά του αμαξοστασίου, πήρε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την απόκτηση συγκεκριμένου χώρου και κατέθεσε το Δεκέμβριο του 2016 ολοκληρωμένη πρόταση και φάκελο για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Παράλληλα ξεκίνησε σειρά επαφών με την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία για την επίλυση οικονομικών και θεσμικών ζητημάτων προκειμένου να μην βρεθεί στο δρόμο η περιουσία των δημοτών αλλά και να εξασφαλιστεί η πολύ σημαντική λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης που εξοικονομεί χρήμα, χρόνο και ρύπανση.

Ας λοιπόν μέχρι σήμερα δεν έχει λυθεί το θέμα αυτό δεν είναι ευθύνη ούτε του Δήμου, ούτε των δημοτών. Η παρούσα δημοτική αρχή από το 2010 έχει στο πρόγραμμά της τη μεταφορά του αμαξοστασίου και έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταφορά του. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μέχρι την οριστική επίλυση από την κυβέρνηση του ζητήματος της μεταφοράς του αμαξοστασίου, η καθαριότητα της πόλης μας δεν πρόκειται να τεθεί σε αμφισβήτηση και να υποβαθμιστεί για κανέναν λόγο.

Επισημαίνουμε τέλος στους δήθεν ενδιαφερόμενους για την προστασία του Άλσους μας, ότι με τις παρεμβάσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής, έχουν επιλυθεί μια σειρά προβλημάτων που χρόνιζαν, έχουν απομακρυνθεί αυθαιρεσίες, έχει συμφωνηθεί ένα δεκαετές πλάνο διαχείρισης, γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει και πρόκειται να ξεκινήσουν μεγάλα έργα ανάπλασης και αναβάθμισης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X