Για γέλια και για κλάματα ο ΠΑΟΚ!

Για να μην τρελαθούμε…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστήμη πλέον σηκώνει όχι μόνο τα χέρια, αλλά και τα πόδια ψηλά με την περίπτωση του ΠΑΟΚ! Οι «ασπρόμαυροι» στην εκδίκαση της έφεσης για τα αίσχη της Τούμπας, στο Διαιτητικό, έδωσαν ρεσιτάλ με τα όσα αστεία είπαν.

Στηρίχθηκαν σε μια δήλωση του… Μαχλά, στην Τούρκικη Δικαιοσύνη και πήγαν να μας βγάλουν όλους τρελούς.

Οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν δεκατρείς λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στην απόφαση να κάνουν ένσταση. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, απ ότι φαίνεται δε θέλουν να βάλουν μυαλό, καθώς έλεγαν ότι κανείς δεν είδε το όπλο… «Άρα πώς γίνεται να φοβηθούν;;;», ανέφεραν.  Τρομεροί, γελάει ο κόσμος! Το ρεσιτάλ συνεχίστηκε με την επιμονή του Δικεφάλου να δώσει το παρών ο Κομίνης, ενώ ζήτησαν να εξεταστεί και πάλι το μονταρισμένο βίντεο που είχαν δώσει! Θυμίζουμε ότι δεν είχε καν ήχο, ενώ ξεχνάνε ότι φαίνεται ο Σαββίδης να κυνηγάει τους διαιτητές!

Παράλληλα, έγινε  αναφορά στο δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά, ενώ έφεραν ως παράδειγμα το ματς της Φενέρ με τη Μπεσίκτας. Τέλος οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να γίνει το παιχνίδι από το σημείο που διεκόπη υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν αναίτια από το γήπεδο! Είναι να γελάει κανείς με αυτά που λένε, καμία ελπίδα…

Φυσικά, δεν τίθεται θέμα για δικαίωση του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικιείς δεν έχουν καμία απολύτως ελπίδα και ας λένε οι θέλουν οι νομικοί του και το… κουμπιουτεράκι του Λουτσέσκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X