Τα στοιχεία του Τούρκου που συνελήφθη στα σύνορα στον Έβρο

Τα στοιχεία του Τούρκου που συνελήφθη στα σύνορα στον Έβρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον εισαγγελέα έχει προσαχθεί ο Τούρκος ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, στις Καστανιές Έβρου, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο συλληφθείς ονομάζεται Μουσά Αλερίκ και είναι υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης-όπου κατά διαβολική σύμπτωση κρατούνται οι δύο έλληνες στρατιωτικοί. Ο 38χρονος φαίνεται πως εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό του δήμου Αδριανουπόλεως. Σημειώνεται πως ο άνδρας είχε μαζί του την ταυτότητά του και έχουν απορριφθεί οι αρχικές φήμες πως ίσως να επρόκειτο για στέλεχος του τουρκικού στρατού.

Ο άνδρας που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες- του είχαν δώσει εντολή, όπως λέει να να προχωρήσει σε έργα διάνοιξης για να τοποθετηθούν σωλήνες υδροδότησης-, το απόγευμα της Τετάρτης άρχισε να κινείται με το σκαπτικό του μηχάνημα προς την ελληνική πλευρά. Αν και οι Έλληνες στρατιωτικοί από το φυλάκιο στις Καστανιές του φώναζαν να σταματήσει εκείνος συνέχισε και όταν πια έφτασε περί τα 10μ εντός του ελληνικού εδάφους, συνελήφθη. Φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν άκουσε τους έλληνες στρατιώτες, εξαιτίας του ήχου που κάνει το σκαπτικό μηχάνημα και της απόστασης ενώ δηλώνει πως ήταν η πρώτη φορά που έκανε εργασίες στην περιοχή και δεν γνώριζε καλά την περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X