H Μπαρτσελόνα θέλει την επιστροφή του Τιάγκο

H Μπαρτσελόνα θέλει την επιστροφή του Τιάγκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλοί λένε πως όταν χάνεις κάτι αντιλαμβάνεσαι την αξία του. Ενδεχομένως η άποψη αυτή έχει απόλυτη ταύτιση με την σκέψη των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο 27χρονος μέσος, προϊόν της Ακαδημίας της Μασία αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2013 για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου, σε μία εξέλιξη που αποτέλεσε αγωνιστικό πλήγμα αλλά και «χτύπημα» στην ισπανική ραχοκοκκαλιά του συλλόγου.

Με τον Αντρές Ινιέστα να ολοκληρώνει την θητεία του στην Μπαρτσελόνα και τους Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρεθ να είναι μετέωροι, το κενό στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι… δυσθεώρατο και ο Τιάγκο παρουσιάζεται από την «Mundo Deportivo» ως κορυφαίος μεταγραφικός στόχος.

Το καλοκαίρι του 2013 το κόστος μεταγραφής του είχε φτάσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ αλλά πλέον θεωρείται δεδομένος τουλάχιστον ο διπλασιασμός του ποσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X