Ντουέιν Έβανς: «Το ΟΑΚΑ έγινε πραγματικά υπέροχο»

Ντουέιν Έβανς: «Το ΟΑΚΑ έγινε πραγματικά υπέροχο»
Photo Credits: INTIME

Η Λούντβιγκσμπουργκ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον ημιτελικό με τη Μονακό και ο πρώτος σκόρερ των Γερμανών, Ντουέιν Έβανς, μίλησε  για τις εντυπώσεις του από το… αναμορφωμένο ΟΑΚΑ, ενώ απέφυγε να διαλέξει αντίπαλο σε περίπτωση που βρεθεί στον τελικό.

Νιώθεις έτοιμος για τον ημιτελικό της Παρασκευής;

«Έχουμε ακόμα δύο ημέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Μονακό. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ήδη έτοιμος και πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και με τους συμπαίκτες μου».

Είναι η δεύτερη φορά που έρχεσαι στην Ελλάδα ποιες είναι οι προσδοκίες σου αγωνιστικά;

«Πήραμε μία μεγάλη νίκη εδώ και τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα. Όλοι αυτό θέλουμε και το θέλουμε πολύ».

Πως σου φαίνεται η νέα εμφάνιση του ΟΑΚΑ;

«Είναι πραγματικά υπέροχο. Είναι μεγαλύτερο απ’ ότι περίμενα και εκτός από το γήπεδο είναι όμορφοι και οι υπόλοιποι χώροι. Θα είναι ένα όμορφο μέρος για να παίξουμε».

Θα διάλεγες αντίπαλο για τον τελικό σε περίπτωση που προκριθείτε;

«Όχι όχι δεν θα το κάνω αυτό (γέλια). Όποιος και να είναι θα μας δυσκολέψει, οπότε ας κερδίσει ο καλύτερος κι εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με την Μονακό».

Τι γνωρίζεις σχετικά με την Ελλάδα;

«Δεν θέλω να είμαι ψεύτης. Δεν είναι πολλά αυτά που γνωρίζω, καθώς έχω μόνο κάποιες βασικές γνώσεις για τη χώρα. Ξέρω για την Ακρόπολη, την οποία θέλω να δω από κοντά. Γενικότερα τα περισσότερα από αυτά που ξέρω προέρχονται από τα βιβλία και αφορούν την μεγάλη ιστορία που έχετε.  Είμαι ανυπόμονος να δω και περισσότερα πράγματα από την πόλη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X