Μαυροειδής: «Έχουμε ανυπομονησία, όλα εξαρτώνται από εμάς»

Mαυροειδής στο enwsi.gr: «Eπιβράβευση για έμας η παρουσία του κόσμου»
Photo Credits: INTIME

Για τον ημιτελικό με την Μούρθια, μίλησε  ο σέντερ της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής. Ο Έλληνας σέντερ, τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τους ίδιους.

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε ανυπομονησία να μπούμε και να παίξουμε και κυρίως το να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι θα είναι σίγουρα κατάμεστο. Ουσιαστικά βάζουμε τις τελευταίες πινελιές αλλά είμαστε έτοιμοι.

 Η Μούρθια είναι μια ισπανική ομάδα πολύ γεμάτη σε όλες τις θέσεις με ποιοτικούς παίκτες που έχουν παίξει και Ευρωλίγκα. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που παίζει και πολύ «ξύλο», δηλαδή δεν είναι τυπική ισπανική ομάδα που μόνο τρέχει αλλά παίζει και δυνατά στην άμυνα.
Γενικά έχει γεμάτη ομάδα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να ρίξουμε κάπου παραπάνω βαρύτητα. Θα πρέπει γενικότερα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι.  Οι αντίπαλοί μας, έχουν κάποια τρικ για τους σουτέρ τους που αν τα ελέγξουμε δεν θα βρουν τόσο εύκολα τα τρίποντα και ίσως αυτό να είναι ένα κλειδί για τον αγώνα. Όλα πάντως εξαρτώνται από εμάς το πώς θα εμφανιστούμε στο γήπεδο.

Οι πιο πολλοί  έχουμε περάσει παρόμοιες συνθήκες και έχουμε δυνατό χαρακτήρα να το διαχειριστούμε. Το κάναμε με τη Στρασμπούρ σε ένα γήπεδο όχι τόσο γεμάτο όσο θα είναι τώρα και τα πήγαμε καλά. Μπορούμε να το επαναλάβουμε.

Μυστικά δεν υπάρχουν για να διεκδικήσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Απλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να μην αποπροσανατολιστούμε εάν για παράδειγμα κάνει ένα σερί η Μούρθια. Αν και με αυτά που έχουμε κάνει εφέτος, με τόσες ανατροπές, δεν το σκεφτόμαστε καν αυτό το ενδεχόμενο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X