Φεύγει ως ελεύθερος ο Κουλιμπαλί

Φεύγει ως ελεύθερος ο Κουλιμπαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κουράστηκε από την ασυνέπεια της διοίκησης του Παναθηναϊκόυ και μετά την ήττα των “πράσινων” από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην αγωνιστεί ξανά έως το τέλος του πρωταθλήματος. Το αίτημα του Αφρικανού έγινε δεκτό από τον προπονητή, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλου είδους διαχείριση.

Όμως, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα “Footmercato”, o Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει προχωρήσει ακόμα περισσότερο… Ο 28χρονος δεξιός μπακ φέρεται να έχει πάρει την άδεια από τους διοικούντες για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του χωρίς το ανάλογο αντίτιμο.

Με βάση το δημοσίευμα, ο Κουλιμπαλί έχει περιθώριο έως τις 20 Ιουλίου για να συμφωνήσει με άλλη ομάδα και θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, για να πάει ως ελεύθερος. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τα ανταλλάγματα που θα κερδίσει το Τριφύλλι σε μία τέτοια περίπτωση.

Βέβαια, για του λόγου το αληθές, ο Κουλιμπαλί έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να προσφύγει στην ΕΠΟ και να πετύχει την αποδέσμευση του. Επομένως, η αναφορά του γαλλικού ΜΜΕ δεν απέχει από την πραγματικότητα και ίσως να ισχύει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X