Ύποπτος διάλογος και... γελάκια μεταξύ Αλέγκρι και τέταρτου διαιτητή στο Ίντερ-Γιουβέντους! (VIDEO)

Ύποπτος διάλογος και... γελάκια μεταξύ Αλέγκρι και τέταρτου διαιτητή στο Ίντερ-Γιουβέντους! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από το «Τζουζέπε Μεάτσα» με το δραματικό 3-2 επί της Ίντερ και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα της Νάπολι από τη Φιορεντίνα, βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού Scudetto.

Ωστόσο η αναμέτρηση του Μιλάνου προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς στο παιχνίδι πρωταγωνίστησε το… VAR, ενώ υπήρξαν και αρκετές αμφισβητούμενες αποφάσεις του διαιτητή, Ντανιέλε Ορσάτο, με κυριότερη την κάρτα που δεν έδειξε σε σκληρό μαρκάρισμα του Μίραλεμ Πιάνιτς.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα, Ταλιαβέντο.

Οι δύο άνδρες συνομιλούν χαμογελώντας με τον προπονητή της Γιουβέντους να συγχαίρει τον τέταρτο για την απόδοση διαιτητών και βοηθών.

«Τάλια, πήγε πολύ καλά. Πολύ καλά» ακούγεται να λέει ο Ιταλός τεχνικός δείχνοντας να έχει μεγάλη οικειότητα με τον τέταρτο διαιτητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X