Στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο 'Ιβιτς

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο 'Ιβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «sport5.co.il», οι επιτελείς της Μακάμπι βρίσκονται σε διαδικασία… σκάουτινγκ για τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από την νέα σεζόν, με το όνομα του Βλάνταν Ίβιτς να φιγουράρει στη σχετική λίστα.

Μάλιστα, όπως τονίζουν, τον Ίβιτς συνοδεύουν οι καλές συστάσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος πέρασε από τις τάξεις του ΠΑΟΚ και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ισραηλινής ομάδας. Δεν αποκλείεται σύντομα να ανοίξει και ο κύκλος των επαφών με την πλευρά του Σέρβου προπονητή, ο οποίος για την ώρα παραμένει ανενεργός.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον της Παρτιζάν προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ καθώς και ο σύλλογος από την Σερβία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αφού ο Μίροσλαβ Τζούκιτς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του συλλόγου του Βελιγραδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X