Απίθανος ΠΑΟΚ: Κατέθεσε την έφεση στο διαιτητικό, μήπως και καθυστερήσει τη φιέστα της ΑΕΚ!

Απίστευτο: Και όμως ο Σαββίδης θα βλέπει κανονικά τα ματς στην Τούμπα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικά δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ! Είναι ακόμα ζαλισμένοι από τη… δεύτερη θέση και προσπαθούν να χαλάσουν τη φιέστα των πρωταθλητών!

Οι Θεσσαλονικιείς πήγαν τελευταία μέρα να καταθέσουν την έφεση στο διαιτητικό, για τα αίσχη της Τούμπας και το ντου του πιστολέρο Ιβάν. Φυσικά, γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση και μοναδικός του στόχος είναι να καθυστερήσουν τη φιέστα της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, το Σάββατο μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης! Τρομεροί!

Το Διαιτητικό δικαστήριο εκδικάζει και βγάζει αποφάσεις αυθημερόν. Αν η έφεση του ΠΑΟΚ εκδικαστεί μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε, τότε το Σάββατο θα γίνει η απονομή τίτλου στο ΟΑΚΑ. Αλλιώς, η φιέστα της Ένωσης θα καθυστερήσει λίγες μέρες. Οι Θεσσαλονικιείς είχαν προθεσμία μέχρι και σήμερα για την έφεση, αλλά επειδή μπορεί να ήταν χρονικά εκπρόθεσμη, κατέθεσαν την έφεση  το μεσημέρι της Παρασκευής και  ενώ είχε κλείσει πρώτα το πρωτόκολλο. Επισημαίνουμε ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν καμία τύχη στο Διαιτητικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X