Πρώτα έκανε διάρρηξη σε στάβλο και μετά ήρθε σε σεξουαλική επαφή με... άλογο!

Πρώτα έκανε διάρρηξη σε στάβλο και μετά  ήρθε σε σεξουαλική επαφή με... άλογο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε φαντασία ξεπερνά η πράξη ενός 20χρονου άστεγου νεαρού από το Όρεγκον των ΗΠΑ, που ατηγορείται ότι διέρρηξε στάβλο και βιάσε ένα θηλυκό άλογο.

Ο 20χρονος που συνελήφθη από τις αρχές και κατηγορείται για διάρρηξη, κακοποίηση ζώου και κτηνοβασία δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες και πλέον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από την ιδιοκτήτρια του στάβλου και του άτυχου αλλόγου, όταν βρήκε σημάδια διάρρηξης στον χώρο όπου βρισκόταν το άλογο, ενώ η κόρη της που είναι κτηνίατρος διαίστωσε τα σημάδια του βιασμού.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας και λήψη γενετικού υλικού του βιαστή από το άλογο, οι αρχές εντόπισαν τον άστεγο 20χρονο, η ενοχή του οποίου αποδείχθηκε ύστερα από την ταυτοποίηση του δείγματος που βρέθηκε στον κόλπο του αλόγου με το γενετικό υλικό του ίδιου.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η αιτία της απαράδεκτης αυτής πράξης του ήταν η μη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής πιυ ακολουθεί, όμως η δικαιολογία του δεν έπεισε την αστυνομία που τον παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X