Η ΑΕΚ θα… ταράξει τον Δήμο στην νομιμότητα για να φύγουν άμεσα τα σκουπιδιάρικα!

Η ΑΕΚ θα… ταράξει τον Δήμο στην νομιμότητα για να φύγουν άμεσα τα σκουπιδιάρικα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί να είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος και σύντομα να διεκδικεί το πρώτο της νταμπλ μετά από 40 χρόνια, αλλά παράλληλα τρέχει και το τεράστιο πρότζεκτ της κατασκευής νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα έργα έχουν προχωρήσει πολύ, τα πρώτα μπετά… μπήκαν, αλλά υπάρχουν ακόμη αρκετά ανοιχτά ζητήματα. Οπως οι εγκαταστάσεις με τα σκουπιδιάρικα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας που παράνομα βρίσκονται στον χώρο πέριξ του οικοπέδου της ΑΕΚ.

Η πλευρά της ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνει μόνο στην αίτηση που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Παράλληλα με την αίτηση ακολουθεί μια σειρά νομικών ενεργειών εναντίον όσων όλο αυτό το διάστημα έχουν αδρανήσει για την εφαρμογή των αποφάσεων της Δικαιοσύνης που κρίνουν ξεκάθαρα ως παράνομο και κατεδαφιστέο την συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Και αυτό πλέον επείγει καθώς αρχικά είναι επικίνδυνη η εγκατάσταση για την προστασία του άλσους ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ανοίγει 1η Μαΐου μιας και στον χώρο αυτόν είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένη ζώνη αντιπυρικής προστασίας.

Επίσης  στην άδεια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και στο ρυθμιστικό σχέδιο εκεί που είναι σήμερα είναι η εγκατάσταση με τα σκουπιδιαρικα θα γίνουν πεζόδρομοι όμοροι του γηπέδου.

Εντός των προσεχών ημερών θα γνωστοποιηθεί όλο το μπαράζ των νομικών ενεργειών της ΑΕΚ προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία απομάκρυνσης των σκουπιδιάρικων για την προστασία του άλσους, αλλά και για το νέο γήπεδο της Ενωσης στην περιοχή.

Τέλος για το θέμα αυτό έχουν γίνει καταγγελίες και από δημότες της περιοχής προκειμένου να έρθει η Πολεοδομία και να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες κατεδάφισης όλων των αυθαιρέτων κτισμάτων μέσα στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X