Η ΑΕΚ παίζει μπάλα και οι άλλοι από τον καναπέ!

Η ΑΕΚ παίζει μπάλα και οι άλλοι από τον καναπέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως με χάλασε λίγο η ήττα από τον Προμηθέα. Όχι γιατί προκύπτει κάτι σημαντικό, αλλά για το ψυχολογικό. Όταν συζητάμε για την ΑΕΚ, τη φετινή ΑΕΚ, η ήττα πρέπει να είναι κάτι ασύμβατο. Αλλά από την άλλη, την ώρα που πας να χαλαστείς, ρίχνεις μια ματιά γύρω και φτιάχνει το κέφι σου. Βλέπεις τον παροξυσμό του κόσμου στην Κέρκυρα, αντικρίζεις τον ενθουσιασμό και το αγνό πάθος του χάντμπολ και καμαρώνεις για όσα γίνονται.

Είμαι βέβαιος, πως τα ίδια και καλύτερα αισθήματα θα βιώσει κάθε Ενωσίτης και το προσεχές τριήμερο. Με ευρωκούπα στο μπάσκετ, το τρίτο αστέρι στην πιο ένδοξη φανέλα του αθλήματος. Θα έχουμε μέρες να πούμε γι’ αυτό πολλά. Αλλά πώς να μη σου δίνει ελπίδα, πως λίγα λεπτά μετά την γκέλα με τον Προμηθέα, έμαθα πως υπήρχε κόσμος που έμπαινε για να κλείσει εισιτήριο για το Final 4! Είναι και αυτό κομμάτι της ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσης κάθε Ενωσίτη.

Αλλωστε, τι να συζητάμε για τη φετινή χρονιά; Ποιος μπορεί να συγκριθεί με τις χαρές και τις επιτυχίες που βιώνει κάθε Ενωσίτης; Την ώρα που η ΑΕΚ παίζει μπάλα, οι άλλοι κάθονται από τον καναπέ. Σας θυμίζω, πως η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσώπησε φέτος τη χώρα στο ποδόσφαιρο, φτάνοντας στους 32 του Europa League. Είναι η μόνη πλέον που εκπροσωπεί τη χώρα στο μπάσκετ και μπορεί να φέρει διάκριση στο άθλημα, είναι η μόνη που διεκδικεί ευρωπαϊκό μέχρι και στο χάντμπολ.

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, η ΑΕΚ έμεινε να εκπροσωπεί μόνη της όλη τη χώρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Είναι η μοναδική που τη βρήκε το γύρισμα του χρόνου στην Ευρώπη στο ποδόσφαιρο, που μπορεί να φέρει τρόπαιο στο μπάσκετ. Όπως εκείνο το επίσης μαγικό 1998, με τη συμμετοχή στα προημιτελικά του κυπέλλου Κυπελλούχων και την ταυτόχρονη παρουσία στο Final 4 της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη!

Αυτά μόνο η ΑΕΚ μπορεί να τα κάνει. Και τώρα που πήρε ξανά τα πάνω της, χαρίζει μοναδικές στιγμές. Οσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, έστω και αν υπήρχε πάντα η σκιά του Σκουτέρη και της επικοινωνιακής ιστορίας που είχε στηθεί για να μας τρελάνει, έδειχνε την δίψα ενός κόσμου να χαρεί μεγάλες στιγμές. Οι τρελαμένες φάτσες το Σάββατο στην Κέρκυρα, οι μεγάλοι που ζουν όνειρο και οι μικροί που εισάγονται στη μαγεία, είναι το κάτι άλλο!

Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη στιγμές, σημεία αναφοράς, μεγάλους πρωταγωνιστές. Γέννησε ιστορίες που θα μας συντροφεύουν για χρόνια. Ότι επιτεύχθηκε, συνέβη μετά από πολύ κόπο και δίχως την παραμικρή βοήθεια. Οι αριθμοί, όπως και αν επιχειρήσει να τους διαβάσει κάποιος, λένε την αλήθεια. Η ΑΕΚ δεν έχασε σε κανένα μεγάλο παιχνίδι, ο Χιμένεθ την έκανε μια ομάδα σκληρή και ασυμβίβαστη με την ήττα.

Ηταν η καλύτερη άμυνα και όπως μαθαίνει κάποιος από νωρίς στον αθλητισμό, η άμυνα είναι αυτή που φέρνει τους τίτλους. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο καθένας έχει να διηγηθεί κάτι ξεχωριστό. Το λουκουμάκι του Γιακουμάκη, μια τρίποντη βόμβα του Χάρις, τις γκολάρες του Λάζαρου, τα φοβερά σουτ του Σάκοτα, τα παστέλια του Αραούχο, τον εκτελεστή Πάντερ, τον φοβερό Λιβάγια, τον εντυπωσιακό Χάντερ.

Καταλαβαίνω πως βγάζουν χολή. Δεν το περίμεναν. Δεν πίστευαν ποτέ πως η ΑΕΚ θα τους έπαιρνε το πρωτάθλημα. Δεν σκέφτονταν πως αυτή η ομάδα θα έφτανε να διεκδικεί το νταμπλ. Δεν περίμεναν πως η ΑΕΚ θα ήταν ήδη Κυπελλούχος. Δεν ήξεραν πως θα αντιδρούσαν στον καναπέ βλέποντας τη Βασίλισσα να στέκεται ξανά στο θρόνο της. Κάθε φορά και κάτι μοναδικό. Κάθε φορά και πιο μεγάλη μαγεία για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X