Θέλει Κλωναρίδη ο Απόλλωνας

Θέλει Κλωναρίδη ο Απόλλωνας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μετακίνηση του Χρήστου Αλμπάνη στην ΑΕΚ, πιθανότατα θα φέρει και παίκτες στην ομάδα του Απόλλωνα, πέρα  από τη δεδομένη οικονομική ενίσχυση. Πιθανότατα θα δοθούν ως δανεικοί κάποιοι παίκτες της Ένωσης, αφού τη νέα σεζόν το ρόστερ θα είναι πλήρες και κάποιοι θα περισσέψουν. Εξάλλου οι σχέσεις μεταξύ των δύο σωματείων είναι εξαιρετικές.

Αυτόν που θα ήθελαν να αποκτήσουν στη Ριζούπολη για να καλύψουν το κενό του Χρήστου Αλμπάνη, είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος είναι κρυφός πόθος πολλών ομάδων της Super League!

Ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Χιμένεθ συγκεντρώνει πολλούς πόντους στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει γίνει μια κρούση στην Ενωση από τον Τάκη Μονεμβασιώτη.

Το έργο του πάντως να πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ μόνο εύκολο δεν είναι καθώς ακόμα κι αν η διοίκηση συναινούσε (δύσκολο αφού ο Κλωναρίδης είναι πάντα μια καλή εναλλακτική λύση), είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η πλευρά του παίκτη θα το ήθελε αφού το εξωτερικό είναι πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X