Με τον κόσμο της η ΑΕΚ για την ιστορική πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό!

Με τον κόσμο της η ΑΕΚ για την ιστορική πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

[ads1]  Έτοιμη να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα στις 15:00 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” την Μαδέιρα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Η “Ένωση” είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία με 29-21, ένα αποτέλεσμα που της δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα για να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα θέλει να ξεχάσει το πρώτο ματς και να τα δώσει σήμερα όλα για τη νίκη, έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου της. Οι “κιτρινόμαυροι” δούλεψαν όλες αυτές τις ημέρες και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να μην αφήσουν αυτή την μοναδική ευκαιρία που τους δίνει να πάει χαμένη. Η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” αναμένεται να είναι γεμάτη με τον κόσμο να δίνει πάντα μεγάλη δύναμη στους παίκτες για να φτάσουν σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έχει αφήσει πίσω το πρώτο παιχνίδι και θα μπει με αποφασιστικότητα για να κερδίσει σήμερα: «Είναι ένα δεύτερο σημαντικό παιχνίδι στη ημιτελική σειρά. Στην Πορτογαλία έγινε το πρώτο βήμα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να ξεχάσουμε. Η Μαδέιρα είναι μια καλή ομάδα και αυτό μαρτυρά η πορεία της στην Ευρώπη, αλλά και στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Παράλληλα ο εγωισμός τους είναι πληγωμένος μετά το αποτέλεσμα πρώτου αγώνα.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι σε ποια κατάσταση θα είμαστε εμείς, πρέπει να έχουμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και διάθεση. Προφανώς παίζοντας μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο έχουμε φοβερό πλεονέκτημα. Ο κόσμος μας στηρίζει σε όλα τα ματς και μας έχει δώσει μεγάλη ώθηση για να φτάσουμε ως εδώ. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα παιδιά είναι και κουρασμένα, αλλά πιστεύω ότι όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να είναι παρόντες σε αυτό το ματς». Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της χωρίς απρόοπτα με τον Νίκο Γραμματικό να έχει κανονικά στη διάθεση του και τον Έλντιν Βραζάλιτσα ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από τον τραυματισμό στο πόδι του που αποκόμισε από το πρώτο ματς με τον Αερωπό. Ο Σέρβος πίβοτ ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τη σημερινή μεγάλη “μάχη”. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για τον σημερινό αγώνα. Χθες το απόγευμα πραγματοποίησε και την τελευταία της προπόνηση η Μαδέιρα ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η τεχνική σύσκεψη ανάμεσα στις δύο ομάδες και τους διαιτητές της αναμέτρησης.

 Το enwsi.gr θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X