«Τεχνικός Διευθυντής στην Λας Πάλμας ο Μιλοβάνοβιτς»

«Τεχνικός Διευθυντής στην Λας Πάλμας ο Μιλοβάνοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λας Πάλμας έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, που θα την βρει στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Ήδη υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις από την ομάδα των Καναρίων Νήσων με τον νυν προπονητή, Πάκο Χέμεθ να βρίσκεται στον… αέρα. Επίσης, είναι δεδομένο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές θα φύγουν, καθώς αρνούνται να αγωνιστούν στην δεύτερη κατηγορία. Με τον Σέρχιο Αραούχο να είναι μεταξύ αυτών.

Σήμερα το πρωί αποχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Λουίς Ελγκέρα και αναμένεται να τον αντικαταστήσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «fichajes.com». Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ καλείται να φτιάξει μια νέα ομάδα με στόχο την άμεση επιστροφή στην Πριμέρα.

Αυτή η εξέλιξη φυσικά και ευνοεί την Ένωση, με τον Μιλοβάνοβιτς να είναι αυτός που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις των Λιβάγια, Αραούχο και Λόπες το περασμένο καλοκαίρι για να έρθουν στην ΑΕΚ. Ενώ, δεδομένα υπάρχει καλή σχέση ανάμεσα στον ίδιο και στους ανθρώπους της ΠΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X