Τα μεγαλεία συνεχίζονται για τον Αυλωνίτη

Τα μεγαλεία συνεχίζονται για τον Αυλωνίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστρέφει ξανά στο πρωτάθλημα της Αυστρίας ο Τάσος Αυλωνίτης!

Ο 28χρονος Χαλκιδαίος σέντερ μπακ συμφώνησε με τη Στουρμ Γκρατς, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Το  περιβάλλον είναι αρκετά γνώριμο για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού,καθώς φόρεσε τη φανέλα των Αυστριακών και το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016.

Εφέτος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέγραψε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Καβάλα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, και Χαρτς. Η Στουρμ Γκρατς είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, στο -9 από την πρωτοπόρα Ζάλτσμπουργκ.

Η διαφορά της από την τρίτη Ραπίντ Βιέννης είναι στους πέντε βαθμούς και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος. Αν δεν χαθεί η δεύτερη θέση, τότε θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. Ο Αυλωνίτης θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα τον Μάιο και φυσικά δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X