Παραμένει στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ερνάνι!

«Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξανασυνεργαστεί με τον Ερνάνι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τον Δεκέμβρη ενδιαφερόταν η ΑΕΚ για τον Ερνάνι της Πόρτο. Βέβαια, για διάφορους λόγους, η περίπτωση του δεν προχώρησε για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Λίγους μήνες μετά, οι Πορτογάλοι και συγκεκριμένα η Ojogo κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Πρωταθλήτριας για τον Πορτογάλο εξτρέμ. Μάλιστα, βάζει στο κόλπο για την απόκτησή του και τον… Ολυμπιακό. Θυμίζουμε, ότι ο Ερνάνι έχει ξαναπεράσει από το Λιμάνι.

Αναλυτικά τι αναφέρει η Ojogo:

«Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να αποκτήσει για τον Ολυμπιακό τον εξτρέμ της Πόρτο, αλλά έχει ανταγωνισμό από την νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας. Με λίγες συμμετοχές στην Πόρτο, με την οποία έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2019, ο Ερνάνι αποτελεί μέρος των πλάνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Ο 26χρονος είναι στόχος των ελληνικών ομάδων, έχοντας παίξει επιτυχημένα ως δανεικός στους Πειραιώτες τη σεζόν 2015-16, με 26 συμμετοχές και 8 γκολ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X