Δεν κατεβαίνει η Μπεσίκτας στο ματς κυπέλλου με την Φενερμπαχτσέ! (ΦΩΤΟ)

Την απόφαση να μην κατέβει να παίξει τα υπολειπόμενα 33 λεπτά από τον αγώνα κυπέλλου με την Φενερμπαχτσέ πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Μπεσίκτας, εις ένδειξη διαμαρτυρίας προς την απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας να συνεχιστεί το παιχνίδι από το σημείο που διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Σενιόλ Γκιουνές από αντικείμενο που δέχθηκε από την εξέδρα.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αποφασίσαμε να μην κατέβουμε στην αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εις ένδειξη σεβασμού προς τους φανταστικούς οπαδούς μας μετά την λυπηρή απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας. Εδώ και 115 χρόνια δίνουμε τις μάχες μας στο γήπεδο. Δεν θα εμφανιστούμε στο γήπεδο στις 3 Μαΐου και θα αποδεχθούμε τις κυρώσεις», ανέφερε η επίσημη τοποθέτηση των «μαυραετών».

Ως εκ τούτου η Μπεσίκτας χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0, αποκλείεται από το κύπελλο, ενώ η μοναδική σοβαρή κύρωση είναι ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην διοργάνωση του κυπέλλου για την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X