Καλά σε πιστέψαμε...

Καλά σε πιστέψαμε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είδε το όνομά του να φιγουράρει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ καθώς δημοσίευμα εφημερίδας της Θράκης έκανε λόγο για συμφωνία των δυο ομάδων με φόντο την πώληση του Ζίβκοβιτς για 3+1 χρόνια. Μάλιστα, επικαλέστηκε και πληροφορίες από το περιβάλλον του.

Υπήρχαν και πληροφορίες που αφορούσαν οικονομικά στοιχεία του deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, με τον Ζίβκοβιτς ωστόσο να διαψεύδει κατηγορηματικά το θέμα, σημειώνοντας πως: “Η πληροφορία που εμφανίστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ είναι λανθασμένη. Είμαι παίκτης της Ξάνθης και έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου.  Δεν γνωρίζω πως προέκυψε αυτή η πληροφορία…”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έβαλαν “φρένο” στα μεταγραφικά, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οποιαδήποτε συζήτηση θα ανοίξει στις 13 του Μάη, όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X