Η φιέστα στο ΟΑΚΑ, ανοιχτή η έδρα του ματς με τον Απόλλωνα

Η πρώτη φιέστα άνοιξε την όρεξη. Ο κόσμος της ΑΕΚ γέμισε το ΟΑΚΑ, έβγαλε όλη τη δίψα των 24 ετών και έδειξε πως αυτά που θα γίνουν στην απονομή θα γράψουν ιστορία. Η Ενωση εδώ και μέρες κινείται για να πραγματοποιηθεί το ματς με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ – αντί της Ριζούπολης – το Σάββατο 5 Μαϊου. Μια μέρα νωρίτερα δηλαδή από τα ματς της υπόλοιπης αγωνιστικής, αίτημα που βρίσκει σύμφωνους όλους, δεδομένου πως 4 και 6 Μαϊου (Παρασκευή και Κυριακή δηλαδή), είναι το final 4 του μπάσκετ.

Ο Απόλλωνας έχει εξασφαλίσει την παραμονή του σε μεγάλο βαθμό και δεν φαίνεται να έχει αντίρρηση να πραγματοποιηθεί το ματς στο ΟΑΚΑ. Αλλωστε, θα λάβει όλα τα έξτρα έσοδα που θα προκύψουν και αναμένεται να είναι σημαντικά. Ωστόσο, επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιες δυσκολίες, εξετάζεται ως εναλλακτική λύση να πραγματοποιηθεί το ματς στη Ριζούπολη και να υπάρξει συνέχεια στο ΟΑΚΑ.

Το πλάνο που μελετούν στην ΑΕΚ είναι να μην πάρει καθόλου εισιτήρια για το παιχνίδι της Ριζούπολης και να ζητήσει από τον κόσμο της να μην πάει εκεί, αλλά να μεταβεί κατευθείαν στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα έχουν στηθεί γιγαντοοθόνες προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει το ματς. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα,  η ομάδα θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να ξεκινήσει η γιορτή της απονομής που θα έχει πολλές εκπλήξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X