Εβδομάδα... φωτιά στον Παναθηναϊκό με τις εκδικάσεις

Εκδικάστηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία ζητά περισσότερα χρήματα από το ποσό που του οφείλει ο Παναθηναϊκός. Η συζήτηση έγινε και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει απόφαση αν και είναι πιθανό να γίνει συμβιβασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές μετά από πρόταση που έχει καταθέσει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό. Κάτι για το οποίο θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη συνέχεια συζητήθηκε η υπόθεση του Λέτο και συγκεκριμένα η έφεση του Παναθηναϊκού εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ με τους “πράσινους” να κρίνουν ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι αναρμόδιο και θέλει να πάει η υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια.

Τέλος αναβολή δόθηκε στην υπόθεση του Μλάντεν Πέτριτς. Αρχικά στην υπόθεση του Κροάτη δόθηκε αναβολή μέχρι την Τετάρτη 2/5, στις 16:00, μετά από αίτημα της πλευράς του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα του κ. Ατλαμάζογλου στην οποία είπε ναι ο Παναθηναϊκός.

Η υπόθεση συζητήθηκε όμως αλλά δεν θα βγει απόφαση μέχρι την Δευτέρα καθώς το δικαστήριο ζήτησε να πάρει στα χέρια του κάποια χαρτιά, βεβαιώσεις αποδοχών, εκκαθαριστικά μέχρι την Δευτέρα και εν συνεχεία θα αποφασίσει.

Στο περιθώριο των εκδικάσεων τέλος έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις οφειλές που υπήρχαν προς τον Χουλτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X