Ένταση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και τον δικηγόρο του Βέμερ

Ένταση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και τον δικηγόρο του Βέμερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διακοπή 15 λεπτών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4) στην εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Γενς Βέμερ,για την αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών, έπειτα από ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στο νομικό εκπρόσωπο του Γερμανού αμυντικού και του προέδρου του «τριφυλλιού» Βασίλη Κωνσταντίνου.

Όλα άρχισαν όταν ο δικηγόρος του παίκτη ζήτησε να πληρωθούν και τόκοι, με τον Παναθηναϊκό μέσω του προέδρου του, Βασίλη Κωνσταντίνου να εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αρχικά, ο Πάρις Ατλαμάζογλου που εκπροσωπεί τον Γερμανό μπακ είπε: «Με όσα έχω δει στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπής ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση της Super League υπέρ του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβανόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά. Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο Παναθηναϊκός. Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους επιβλήθηκε ποινή από την UEFA για χρέη 3 εκατ. ευρώ. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα».

Σε εκείνο το σημείο χαρακτήρισε τον δικηγόρο «γραφικό» και συμπλήρωσε ότι θέλει να γίνει γνωστός στην πλάτη του Παναθηναϊκού.

Θέση πήρε και ο δικηγόρος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης, που έκανε παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Θέλουμε η απόφαση να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα».

Σε εκείνο το σημείο ο δικηγόρος του Βέμερ, είπε ότι «η Λίγκα εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Ηρακλή», με τον εκπρόσωπο της Λίγκας να απαντά ότι ο Ηρακλής βοηθήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά στο τέλος δεν ζήτησε κάποια έξτρα βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X