Γαβριηλίδης: «Ο τελευταίος λόγος στην αστυνομία για τα εισιτήρια»

Γαβριηλίδης: «Ο τελευταίος λόγος στην αστυνομία για τα εισιτήρια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταξύ άλλων τόνισε πως πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα παραχωρηθούν να είναι ικανοποιητικός για τις δύο ομάδες, ωστόσο όπως παραδέχθηκε, ο τελευταίος λόγος ανήκει στην αστυνομία.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Metropolis FM 95.5 :

Για τον αριθμό εισιτηρίων που θα παραχωρηθούν στους δύο φιναλίστ: «Από τη στιγμή που δεν έγινε η σύσκεψη δεν θα ήθελα να ρισκάρω. Πιστεύω ότι θα είναι ικανοποιητικός ο αριθμός, αλλά δεν μπορώ να πω νούμερα. Από κάποιες πληροφορίες που έχω οι UEFA/FIFA και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι υπέρ της άποψης να γίνει ένας κανονικός τελικός, να έχει πολύ κόσμο. Πρέπει, όμως, να υπάρχει και μια ζώνη ασφαλείας και αυτή θα λιγοστέψει πολύ τον αριθμό από τις 70 χιλιάδες που είναι η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε περίπου στον αριθμό που ήμασταν στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ το 2014».

Για το αν η όποια πρόταση της αστυνομίας επιδέχεται διαπραγμάτευσης:«Τώρα που θα είμαστε εκεί θα δούμε. Ως ΕΠΟ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να έχουμε ικανοποιητικό αριθμό εισιτηρίων. Αν, όμως, η αστυνομία πει ότι αυτός είναι ο αριθμός ποιος μπορεί να πάρει την ευθύνη για παραπάνω εισιτήρια;».

Για το πώς η ΕΠΟ θα διασφαλίσει πως οι προσκλήσεις θα βρεθούν στα χέρια αυτών που πρέπει: «Δε νομίζω ότι θα υπάρξει τέτοιο θέμα. Μεγάλο ποσοστό, βέβαια, εξαρτάται και από τις ομάδες. Θα είναι ένα κρας τεστ για όλους μας ο τελικός. Θα δώσουμε όλοι εξετάσεις και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, ότι δεν είμαστε όπως μας παρουσιάζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X