Πρόεδρος ΠΑΕ Ποντίων: «Ο Σκουτέρης μας είπε ότι τον πίεζε ο ΠΑΟΚ για να μας καταδικάσει»

Πρόεδρος ΠΑΕ Ποντίων: «Ο Σκουτέρης μας είπε ότι τον πίεζε ο ΠΑΟΚ για να μας καταδικάσει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» στον ΣΠΟΡ FM 94,6,  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων, Μιχάλης Κακουλίδης προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία για την υπόθεση του μηνύματος της γενοκτονίας των Ποντίων στη φανέλα της ομάδας.

Σημείωσε λοιπόν ότι ο δικαστής Σκουτέρης ανέφερε στον ίδιο και άλλους μάρτυρες ότι δέχεται πιέσεις από στελέχη του ΠΑΟΚ για να εκδώσει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της ΠΑΕ Ποντίων.

Ο κ. Κακουλίδης σημείωσε ότι αυτό συνέβη ώστε να στηρίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» τον εκλεκτό του πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, κ. Γαβριηλίδη, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε αντιδράσει στο μήνυμα στη φανέλα, επειδή εκλέγεται από τα μειονοτικά σωματεία της περιοχής.

Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων εξέφρασε την άποψη ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε ιδέα για τη συγκεκριμένη κίνηση στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η προσπάθεια εμπλοκής στην υπόθεση έγινε με δική τους πρωτοβουλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X