Bακάλης: «FIFA-UEFA θα είναι στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ»

Bακάλης: «FIFA-UEFA θα είναι στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η διέξοδος μέσω των προτάσεων που παρουσίασαν οι Βαγγέλης Γραμμένος, Νίκος Βακάλης και Αλέξης Δέδες, σε συνδυασμό και με κάποιες άλλες που έχουν πέσει στο τραπέζι από πλευράς των εκπροσώπων της FIFA.

Μιλώντας στο sportfm.gr, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης, επιβεβαίωσε πως το παρών στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου, θα δώσουν αξιωματούχοι των FIFA – UEFA. «Είναι αλήθεια πως μας ενημέρωσαν πως θα δώσουν το παρών αξιωματούχοι των διεθνών συνομοσπονδιών, όχι αναγκαστικά μέλη της επιτροπής παρακολούθησης.

Αυτό προσθέτει έναν ακόμη σημαντικό λόγο για να μη δοθεί κανένα δικαίωμα και προκληθούν περισσότερα προβλήματα», μας είπε ο Νίκος Βακάλης και πρόσθεσε: «Η παρουσία μας στην Ζυρίχη πήγε καλά, αλλά κατά την άποψη μου από δω και πέρα το σημαντικό είναι να καταλάβουν όλοι πως οι στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πραγματικά κρίσιμες. Κι αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα, είναι να πέσουν οι τόνοι, απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Δεν υπάρχει περιθώριο. Να συμπεριφερθούμε όλοι με λογική και υπευθυνότητα. Θα κριθούμε όλοι το επόμενο διάστημα, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί κι ελπίζω να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ευρωπαϊκή χώρα, μόνο από γεωγραφικής άποψης».

Με αφορμή φημολογία που υπάρχει από χθες, για πιθανότητα να τεθεί πάλι ζήτημα έδρας διεξαγωγής του τελικού, ρωτήσαμε σχετικά τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ.

«Πραγματικά μέχρι τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάποια αλλαγή της ήδη εδώ και μέρες εκφρασμένης βούλησης της ομοσπονδίας για διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε υπάρχει και η πρόσφατη δήλωση του προέδρου της επιτροπής κυπέλλου του κ. Γαβριηλίδη, αλλά απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω κι εγώ προσωπικά, αυτή είναι και η θέση του προέδρου. Κι αυτή είναι και η θέση της ομοσπονδίας στις συζητήσεις που είχαμε την Δευτέρα με FIFA και UEFA. Οπότε δεν νομίζω να προκύψει θέμα έδρας του τελικού», ήταν η απάντηση του κ. Βακάλη.

Σε σχέση με την αναφορά στον πρόεδρο της επιτροπής κυπέλλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, προφανώς αναφέρεται στην πρόσφατη δήλωση του κ. Γαβριηλίδη, ότι ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος του έχει ξεκαθαρίσει πως ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ. «Πριν τους ημιτελικούς είχαμε κάνει μια ερώτηση σαν επιτροπή στην ομοσπονδία και ο κ.Γραμμένος είπε ότι δε πρόκειται να αλλάξει το μέρος. Γιατί όπως νομίζω και εγώ από θέμα ασφάλειας δεν υπάρχει άλλο γήπεδο. Το ΟΑΚΑ προσφέρεται για να έχουμε τη σωστή διοργάνωση», είχε αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X