Τον άφησαν παράλυτο από το λαιμό και κάτω επειδή... τους χάλασε το σεξ

Τον άφησαν παράλυτο από το λαιμό και κάτω επειδή... τους χάλασε το σεξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… ζωηρό ζευγάρι πετάχτηκε γυμνό από το κρεβάτι και πήγε στο διπλανό διαμέρισμα αρχίζοντας να κοπανάνε την πόρτα του γείτονά τους στο Λίβερπουλ. Ο 45χρονος Οτι άνοιξε και είδε το ζευγάρι να βρίσκεται σε κατάσταση υστερίας. Τον έβριζαν και αυτός δεν αντιδρούσε μη θέλοντας να δημιουργήσει πρόσθετους λόγους για φασαρία. Η κοκαϊνη όμως και ίσως και ο χαρακτήρας τους είχε κάνει ήδη τη ζημιά. Η μη πρόκληση και το γεγονός ότι δεν τους προκαλούσε, τους εκνεύρισε περισσότερο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με μανία.

Η Μπρέιμπιν κρατούσε ακινητοποιημένο τον Οτι και ο Ματς άσκησε πίεση στο λαιμό του άτυχου άνδρα με αποτέλεσμα να σπάσει ένα σπόνδυλος, αφήνοντάς τον τετραπληγικό. Ακολούθως έσυραν το θύμα τους στη βάση μιας σκάλας για να δείξουν ότι έπεσε μόνος του, συνεχίζοντας να τον χτυπάνε. Ο ξυλοδαρμός τελείωσε μόνο όταν η γυναίκα είπε στον σύντροφό της «εντάξει τώρα, έφαγε αρκετές».

Ο Οτι στο δικαστήριο είπε: «Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί, και αυτό είναι όλο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίξω τα μάτια μου. Δεν μπορώ καν να σηκώσω το κεφάλι μου από το μαξιλάρι. Είμαι παράλυτος. Η επίθεση αυτή κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη ζωή μου. Θα είμαι αιχμάλωτος στο κορμί μου μέχρι να πεθάνω», τη στιγμή που οι γιατροί έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναπερπατήσει.

Η ποινή για τον Ματς ήταν 12 χρόνια φυλάκιση για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με πρόθεση και σε τρία χρόνια στην Μπρέιμπιν, αφού δεν της καταλογίστηκε πρόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X