Το φαβορί της φετινής Eurovision αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια όταν ήταν φαντάρος (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το φαβορί της φετινής Eurovision αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια όταν ήταν φαντάρος (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο πλησιάζουμε προς την 12η Μαΐου, την ημέρα του τελικού της Eurovision, που φέτος θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τόσο θα πληθαίνουν τα στοιχήματα. Τόσο θα φουντώνει η κουβέντα για τον επόμενο νικητή. Αν οι ενδείξεις μας είναι σωστές, το 2019 ο μουσικός διαγωνισμός φαίνεται πως θα επιστρέψει στο Ισραήλ έπειτα από πολλά, πολλά χρόνια.

Η 25χρονη Νέτα Μπαρζιλάι και το τραγούδι της Toy, έχουν κερδίσει τους φανατικούς της Eurovision, πριν ακόμη η πληθωρική Ισραηλινή πατήσει το πόδι της στη σκηνή του διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/Bf1qrbtF_lN/?utm_source=ig_embed

 

Όπως διαβάζουμε στο προφίλ της συμμετοχής του Ogaee Greece (επίσημη ιστοσελίδα του fun club της Eurovision στη χώρα μας) η τραγουδίστρια τραγουδά συχνά σε γάμους και κλαμπ του Τελ Αβίβ. Όπως ανέφερε η ίδια φαντάστηκε τον εαυτό της να ερμηνεύει και συγκεκριμένα να χρησιμοποιεί την τεχνική του vocal looper όσο υπηρετούσε τη μαμά πατρίδα.

https://www.instagram.com/p/cZe7B3EDPV/?utm_source=ig_embed

 

“Όταν ήμουν 18 ετών, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας, παρακολούθησα ένα βίντεο από τον Kimbra, ένα καταπληκτικό καλλιτέχνη και αυθεντία στο looping. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα looper. Αποταμίευσα αρκετά χρήματα, εργαζόμενη ως σερβιτόρα και κατάφερα να το αποκτήσω. Τώρα χρησιμοποιώ δύο loopers στις ερμηνείες μου, το πρώτο βρίσκεται στο παρασκήνιο και με το δεύτερο (visual looper) επεμβαίνω στην φωνή μου, πολλαπλασιάζοντας, προσθέτοντας αρμονία και ισοστάθμιση ήχου” τόνισε η νεαρή. Να σημειώσουμε εδώ πως οι πολίτες του Ισραήλ είναι υποχρεωμένοι να υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ανεξαρτήτως φύλου.

Σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια συναυλίας πριν τον διαγωνισμό στο Τελ Αβίν, όπου ταξίδεψαν 24 συνολικά συμμετέχοντες, η τραγουδίστρια δήλωσε εκστασιασμένη από την συμμετοχή της. “Το τραγούδι μου είναι “τυλιγμένο” σε έναν ανεβαστικό ισραηλινό, electro ρυθμό” σχολίασε στην κάμερα της Eurovision.

Όσο για το γεγονός πως δεν διαθέτει αψεγάδιαστη εμφάνιση και ιδανικό σωματότυπο, η ίδια σημειώνει πως το μόνο που ήθελε πάντα ήταν να έχει φίλους, να φορά όποια ρούχα εκείνη επιθυμεί και να αισθάνεται όπως όλοι. “Δεν ήθελα να διαφέρω, να είμαι περίεργη ή ξεχωριστή” σχολιάζει και παραδέχεται πως δεν υπήρξε το πιο δημοφιλές κορίτσι του σχολείου.

Η Barzilai παρακολουθούσε για χρόνια το talent show, “The Next Star” από το οποίο προκύπτει και ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision, αλλά δεν τολμούσε να δηλώσει συμμετοχή. Αυτή τη χρονιά το πήρε όμως απόφαση και τελικά στέφθηκε νικήτρια τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το επίσημο βίντεο της στο κανάλι του διαγωνισμού έχει ξεπεράσει τα 15 εκατ. views όταν οι άλλες συμμετοχές στην καλύτερη περίπτωση έχουν φτάσει το 1 εκατομμύριο. Δείτε το:

Το Ισραήλ θα εμφανιστεί μαζί με την Ελλάδα και την Κύπρο στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 8 Μαΐου, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου. Το κομμάτι είναι το τελευταίο διάστημα φαβορί για τη νίκη, μπροστά από τη Βουλγαρία και την Τσεχία. Συγκεκριμένα στο Stoiximan.gr, η Ισραηλινή έχει απόδοση 2,5 για τη νίκη, με το τραγούδι της Βουλγαρίας να έχει απόδοση 7.00 και της Τσεχίας 9.00. Ακολουθούν οι συμμετοχές της Γαλλίας, της Αυστραλίας και της Εσθονίας. Η χώρα μας με απόδοση 35.00 βρίσκεται στην 12 θέση μαζί με την Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X