Τέλος ο Κωστένογλου από τη Δόξα Δράμας

Επίσημα στη Δόξα Δράμας ο Κωστένογλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Κωστένογλου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας, μετά την ήττα από τον Παναιγιάλειο. Ο Κώστα Βασιλακάκης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία των “Μαυραετών”.

Ο Κωστένογλου ανέλαβε τέλη Ιανουαρίου την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Δράμας και το μόνο που κατάφερε ήταν να τη διατηρήσει στην έβδομη θέση με απολογισμό 7 νίκες – 3 ισοπαλίες – 4 ήττες. Υπό την τεχνική του ηγεσία, η Δόξα αγωνίστηκε με έξι ξένους ταυτόχρονα (κάτι το οποίο απαγορεύεται) στην αναμέτρηση με τον Άρη, αν κι αρνείται τυχούσα ευθύνη για την γκάφα.

Άλλωστε η νέα παρέμβαση του ιδιοκτήτη της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρου, με έγγραφη δήλωση άφηνε αιχμές για τον προπονητή, Νίκο Κωστένογλου και τους ποδοσφαιριστές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ:

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Στον πάγκο της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου θα καθίσει ο Κώστας Βασιλακάκης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X