Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να προχωρήσουν σε νέα αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα στο Κορωπί.

Οι “πράσινοι” συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά όσα τους είπε δεν τους άφησαν ικανοποιημένους και έτσι αφού κλείστηκαν στα αποδυτήρια αποφάσισαν ομαδικά να απέχουν εκ νέου από την προπόνηση της Δευτέρας, καθώς και από εκείνη της Τετάρτης (την Τρίτη υπάρχει ρεπό) εάν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης απέναντί τους.

Τι υποστηρίζει η πράσινη ΠΑΕ 

Λίγα λεπτά αργότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε επίσημη ενημέρωση επί του θέματος υποστηρίζοντας τα εξής: “Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X