Σιμόες: «Δώρο στους οπαδούς που πέρασαν δύσκολα- Απολαυστικό να είσαι αρχηγός σε αυτή την ομάδα»

H... πρωταθληματική φωτογραφία του Σιμόες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρο στον λαό της ΑΕΚ που πέρασε δύσκολα, είναι αυτό το πρωτάθλημα, δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες. Ο αρχηγός της Ένωσης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για το… κλειδί της χρονιάς, ενώ τόνισε ότι είναι απολαυστικό να είσαι αρχηγός στην ΑΕΚ!

«Ήταν ένα μεγάλο δώρο για όλους τους οπαδούς που πέρασαν δύσκολα χρόνια, όμως πάντα είχαν την ελπίδα. Ήταν ένα μεγάλο δώρο και για εμάς που παλέψαμε όλο αυτό το διάστημα αλλά και για την ομάδα συνολικά που επέστρεψε στα πρωταθλήματα μετά από 24χρόνια». 

Για το κλειδί της χρονιάς: «Όλοι μαζί κάναμε την διαφορά. Όταν έχεις έναν καλό πρόεδρο, μια καλή ομάδα και καλούς παίκτες μπορείς να πεις πως όλα αυτά μαζί αποτελούν το κλειδί. Παλέψαμε σκληρά, ήμασταν μια οικογένεια και στο τέλος χαρίσαμε αυτή τη χαρά σε εμάς αλλά και στους οπαδούς μας». 

Για το περιβραχιόνιο: «Στο ξεκίνημά μου δεν περίμενα να γίνω αρχηγός. Όταν ήρθε η στιγμή ήταν περίεργο γιατί συνδυάστηκε και με τον τραυματισμό του Μάνταλου, όμως μπορώ να σας πω πως είναι πραγματικά απολαυστικό να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα όπως αυτή». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X